Epilare Laser Cluj

Studio Fuxia îți oferă servicii de epilare laser Cluj cu aparatură de cea mai nouă generație. Ședințe de epilare definitivă cu prețuri avantajoase.

Bună! Noi suntem Studio Fuxia din Cluj. Suntem aici pentru ajuta doamnele de toate vârstele să se simtă mai bine în pielea lor. Unul dintre cele mai populare servicii pe care le oferim este cel de epilare laser. Această metodă s-a dovedit a fi cea mai eficientă pentru toate tipurile de piele. Spre deosebire de epilarea cu ceară, o epilare definitivă cu laserul lasă pielea fină mai mult timp.

De ce să aleg tratamentul de epilare definitivă?

 Hm…deci nu ești hotărâtă dacă să optezi pentru cea mai eficientă metodă de a îndepărta părul nedorit. Uite aici câteva motive pentru care medicul dermatolog recomandă epilarea laser în detrimentul epilării cu ceară:

  • economisești timp și bani;
  • firul de păr este distrus de la rădăcină și îi este inhibată creșterea;
  • în cazul epilării definitive, pielea este protejată;
  • ai parte de un disconfort minim;
  • sunt îndepărtate punctele inestetice.

Cum funcționează epilarea laser?

Epilarea definitivă se realizează cu tehnologie laser de ultimă generație. Cu ajutorul acestuia, firele de păr sunt îndepărtate de la rădăcină. Laserul acționează strict la adâncime, lăsând pielea netedă și fină. Laserele noastre Elysion sunt dotate cu tehnologii skin-safe, care protejează pielea pacientelor. Acestea funcționează asemănător laserelor Alexandrite.

Acum puteți să beneficiați de avantajele acestui tip de epilare laser în Cluj Napoca. Veți avea o piele mai fină și mai sănătoasă încă de la prima ședință.

Ce presupune epilarea definitivă cu laser?

 Multe femei știu mai puține lucruri despre epilare decât ar crede!

Epilarea definitivă cu laserul este mai mult decât o simplă ședință de înfrumusețare. Aceasta necesită anumite pregătiri pe care trebuie să le facă pacienta înainte. De exemplu, se recomandă să nu se efectueze epilarea cu ceară cu 4-6 săptămâni înainte de ședință. De ce? Simplu, pentru că epilarea cu ceară afectează rădăcinile. Fără rădăcini, epilarea laser este în zadar și părul va crește înapoi în scurt timp.

Dacă ai respectat toate condițiile specificate de medic, ești gata pentru prima ședință de epilare definitivă. În cadrul acesteia, doctorul va aplica un strat de gel. Acesta va ajuta la o mai bună aderență. Apoi, va merge cu laserul pe zona unde se dorește îndepărtarea părului. Nimic mai mult!

Trebuie specificat faptul că epilarea laser nu este dureroasă. Totuși, se poate să simțiți mici înțepături din cauza firelor de păr mai pigmentate sau mai groase.

Pentru a definitiva operația, este nevoie de un anumit număr de ședințe. Acest număr poate varia în funcție de anumiți factori, precum pigmentul, zona sau modul de creștere a părului.

De ce StudioFuxia?

Ei bine, aparatele noastre de ultimă generație oferă rezultate extraordinare în orice condiții. Dacă mai demult nu puteai opta pentru epilare laser în Cluj din cauza tenului închis, acum se poate. Aparatura pe care o avem în dotare funcționează perfect și în cazul pielii închise la culoare sau bronzate. Astfel, nu mai este nevoie de vizite în străinătate pentru a avea o piele fină și îngrijită. De asemenea, echipamentele noastre funcționează perfect și pentru bărbați!

Contactează-ne acum pentru cele mai bune servicii de epilare laser din Cluj Napoca. Pielea ta îți va fi recunoscătoare!

 


Scroll to Top