LPG Cluj

Încearcă LPG Cluj! De ce? Pentru că… Noua tehnologie LPG este mai mult decât un tratament clasic împotriva celulitei. Astfel, suprafața exterioară a pielii se va îmbunătăți vizibil, după doar o singură ședință! Această tehnologie non-invazivă o puteți încerca la cel mai bun salon din Cluj-Napoca. Dispozitivul LPG acționează numai la suprafața pielii printr-o stimulare mecanică repetată. Fiind neinvazivă și 100% naturală, este nedureroasă, iar efectele sunt imediate!

Pentru cine este recomandată procedura LPG?

Tratamentul LPG este recomandat pentru orice persoană care dorește o îmbunătățire vizibilă a elasticității pielii. Persoanele care se confruntă cu probleme precum: celulita și pielea fleașcă se pot bucura de efectele LPG. Acționează asupra întregului corp: picioare, abdomen, brațe, coapse. Acționează prin reducerea și netezirea zonelor în care sunteți afectată de celulită. Chiar dacă nu aveți o problemă foarte evidentă cu celulita, un astfel de tratament este indicat. Prevenția este esențială pentru sănătatea și elasticitatea pielii. Testează-l și bucură-te de efectele sale pe întreaga perioadă a anului.

Puteți să vă bucurați de efectele dovedite științific ale LPG chiar azi!

Care sunt rezultatele după o ședință de LPG Cluj?

Beneficiile folosirii acestei tehnologii LPG sunt numeroase. Încă de la prima ședință puteți observa următoarele:

  • netezește pielea, reducând efectul de piele de portocală de pe zonele dorite;
  • redă elasticitatea și tonicitatea țesutului exterior al pielii;
  • este o metodă sigură și nedureroasă;
  • mărește producția naturală de colagen a corpului.

Împreună cu o dietă sănătoasă și nutritivă, și o minimă activitate fizică, acest tip de tratament o să facă minuni. Tratamentul LPG, deși asemnănător celorlalte tipuri de remodelare corporală, are efecte dovedite științific. Faptul că este 100% natural și o tehnică non invazivă face din LPG cea mai bună soluție în materie de remodelare corporală.

Încearcă-l chiar astăzi!

Cum funcționează procedura?

Tratamentul LPG este realizat în așa fel încât să acționeze cât mai eficient și vă asigurăm că rezultatele o să fie neașteptat de bune. Procedura o să fie realizată de către un tarepeut foarte bine pregătit. Acesta o să acționeze în întregime asupra corpului, punând presiune în special pe zonele afectate de celulită. De la prima ședință de LPG se pot observa îmbunătățiri semnificative. Pentru rezultate optime însă, este necesar să țineți cont de sfaturiule terapeutului.

De asemenea, este recomandat să realizați încă de la început un plan de tratement pe care să-l respectați. Este esențial să știți că acest tratament are rezultate pentru oricine, însă în funcție de gravitatea afecțiunii, rezultatele pot să difere de la o persoană la alta. Dacă anumite persoane au observat îmbunătățire de la prima ședință, alte persoane au observat îmbunătățiri de la a treia. Cu toate asea, toți clienții se declară mulțumiți de rezultate și de procedura LPG în general.

Durata tratamentului

Rezultatele tratamentului LPG diferă de la o persoană la alta, totuși  în medie, acesta durează 2-3 săptămâni, fiind un număr de 10-12 ședințe. Ulterior, se realizează cel puțin o ședință la câteva săptămâni pentru întreținere.

Spune adio țesutului adipos, începând chiar de azi!

 

 

Scroll to Top