Studio Fuxia

Galerie fotografii

Aruncă o privire în universul nostru dedicat frumuseții și stilului! În galeria noastră foto, îți dezvăluim măiestria și arta pe care le punem în fiecare coafură, tratament sau makeover. Fiecare fotografie este o poveste a transformării și un testament al dedicării noastre pentru excelență

Excelent
Pe baza 158 recenzii
Diana Pop
Diana Pop
Haideti sa va spun exerienta mea legata de epilarea definitiva de la salonul Fuxia - eu am firul de par negru si gros si de la inceput mi s-a spus ca voi avea nevoie de putin mai multe sedinte iar ceea ce ma deranja cel mai tare erau firele de pe fata - mai ales de la mustata si de pe gat - care se vedeau urat asa ca la maxim 2-3 zile eram cu oglinda si penseta dupa mine - dar dupa 7 sedinte pot spune ca am scapat de par in proportie de 95% si cel mai tare ma bucur ca pe fata imi mai iasa cand si cand cate 1-2 fire. Eu am ales full body si acum merg maxim de 2 ori pe an pentru intretinere si in rest nu mai folosesc absolut nimic, nici ceara, nici lama nici aparate de epilat pentru ca nu mai am ce lua - si va spun sincer ca am fost super retinuta si sceptica legata de epilare definitiva si scapat de par mai ales la ce aveam eu!!! Eu sunt foarte foarte multumita de rezultat si de personalul de la salon !!!
Payton Parsons
Payton Parsons
Ovi's expertise and attention to detail truly shone through during my haircut experience. Not only did he listen attentively to my preferences, but he also offered valuable suggestions that perfectly complemented my style. The end result exceeded my expectations; this was possibly the best haircut I have ever had, thanks to Ovi's exceptional skills. I highly recommend Ovi at Studio Fuxia to anyone looking for a top-notch haircut experience. You won't be disappointed and you will leave better looking than the way you walked in.
Judah Stephens
Judah Stephens
Ovi is incredible! I am from Texas but have traveled all over the world. This is one of the best haircuts I have ever had. I highly recommend coming here for your next hair cut. It’s worth driving from Floresti or anywhere else outside the city to come see Ovi.
Diana B
Diana B
Un aparat laser foarte eficient și fără durere, preturi bune, personal foarte amabil!
Maria-Cristina Miron
Maria-Cristina Miron
Un salon super profesionist! Personalul este foarte amabil, foarte calificat, salonul aranjat cu foarte mult bun gust, un loc unde te simti minunat. Curatenie deosebita! Produsele si aparatele folosite sunt de maxima calitate, recomand toate serviciile, insa, in special, epilarea definitiva. Sunt foarte impresionata, am avut rezultate deosebite de la prima sedinta, aparatul face minuni! Merita sa incercati! Veti fi surprinse in mod foarte placut!
bogdan .baciu
bogdan .baciu
O echipa de profesioniști care îți îndeplinesc cerințele :)
Joe Cali
Joe Cali
Always a pleasure 👌
Programare

Dorești să faci o programare sau ai alte întrebări?

Apelează-ne la numărul de telefon 0745 893 098 sau pur și simplu fă o programre

Scroll to Top