LPG Cluj

Rezultate vizibile după 3 ședințe!

La Studio Fuxia, vei beneficia de tratamentul de endermologie® efectuat cu cel mai nou și mai exclusivist dispozitiv patentat LPG® Cellu M6 Alliance.

Endermologia®

Endermologia® a fost dezvoltată inițial în anii ’80 în Franța de Louis-Paul Guitay pentru a trata arsurile și a reface țesutul cicatricial. Cu toate acestea, în timp ce au utilizat procedura în zonele cu probleme, a devenit tot mai evident că a îmbunătățit și aspectul celulitei.

De ce Endermologia®?

Pentru că este folosită acum în clinicile de înfrumusețate din întreaga lume și chiar dacă este foarte greu să scapi complet de celulită, endermologia® LPG® Alliance va îmbunătăți în mod masiv aspectul denivelărilor de la nivelul pielii.

Alege să-ți iubești corpul!

Celulita și pielea flască, lăsată, de pe brațe, abdomen, fese, coapse și picioare pot da bătăi de cap oricărei persoane, indiferent de numărul de kilograme. Când ești în căutarea unui tratament de remodelare corporală care îți va întineri pielea și va elimina celulita, complet non invaziv, nedureros și cu efecte dovedite clinic, dispozitivul LPG® Alliance, cea mai nouă și mai avansată tehnologie de endermologie®, este exact ceea ce cauți.

Scapă de celulită!

Aproximativ 90% dintre femeile cu vârsta peste 20 de ani dezvoltă celulită, aspectul inestetic de coajă de portocală, astfel încât, în mod surprinzător, popularitatea acestei proceduri medicale în scopuri estetice a crescut rapid și continuă să crească în prezent.

Efecte dovedite clinic!

LPG® Alliance stimulează pielea, transformând-o într-un mod uimitor, prin:
● activarea procesului de eliminare a grăsimii, lipoliza, care provoacă remodelarea corporală și slăbirea, asigurând și o circulație îmbunătățită, pentru un puternic efect detoxifiant și de wellness, adică de stare de bine;
● creșterea producției de substanțe din corp cu efect de rejuvenare precum colagenul, elastina, acidul hialuronic pentru o piele mai fermă, mai întinsă, mai tânără;
● accelerarea vascularizării și a creșterii substanțelor cu rol reparator, pentru a trata transformările țesutului conjunctiv precum arsurile, cicatricile, fibroza, problemele de circulație și diferite patologii musculare(leziuni, contracturi etc.) în mod natural și nedureros, fără efecte secundare.

 

Complet Non Invaziv!

LPG® Cellu M6 Alliance face posibilă direcționarea efectului acestei tehnologii unice către zone corporale specifice, precum brațele, spatele, stomacul, talia, coapsele, adaptându-se în mod precis la nevoile fiecărui tip de piele.

Ce face mai exact acest aparat minune?

✔️ elimină celulita
✔️ redă fermitatea pielii (funcționează ca tratament anti-aging)
✔️ elimină grăsimea în exces
✔️ subțiază talia, șoldurile, brațele, coapsele, gambele, genunchii
✔️ elimină senzația de picioare grele, obosite
✔️ activează circulația sangvină și limfatică

Nu, acesta nu e încă un aparat de remodelare, secretul tratamentului este senzorul integrat ASI (Alliance Skin Identity), care permite setări extrem de precise, oferind astfel tratament eficient, perfect adaptat nevoilor individuale pentru fiecare client.

ALLIANCE® oferă o mobilizare multidimensională a țesutului, o stimulare intensivă – dar și plăcută – ce elimină depunerile de grăsime de pe tot corpul și îmbunătățește aspectul pielii.

✔️pielea devine mai fermă
✔️poți uita de efectul coajă de portocală
✔️te ajută să slăbești din orice zonă, chiar și din zonele dificile, cum ar fi brațele, gambele, genunchii
✔️conceptele individuale de tratament asigură rezultate optime pentru fiecare client
✔️recomandat atât pentru doamne, cât și pentru domni
✔️dispozitiv aprobate de FDA, cu rezultate clinice dovedite

PROGRAMEAZĂ-TE!

Endermologia® folosită de LPG® Cellu M6 Alliance este singura tehnică de stimulare a pielii 100% naturală, non invazivă și non agresivă. Sună acum pentru o programare!