Soluție definitivă de rejuvenare facială și îngrijire a tenului

Estetică facială în Cluj-Napoca

Intraceuticals reprezintă o metodă non-invazivă unică ce folosește oxigen hiperbaric pentru a infuza acid hialuronic în derm, oferind o hidratare profundă. Acest tratament este sigur și pentru femeile însărcinate, precum și pentru persoanele care se confruntă cu diverse probleme de sănătate.

Rejuvenarea tenului

Este un tratament non-invaziv destinat ridurilor, liniilor fine si care sporeste in mod semnificativ hidratarea.

O Infuzie Rejuvenate calmeaza, relaxeaza si este potrivita pentru toate tipurile de ten. Intr-un singur tratament de calmare, tenul Dvs. va parea si se va simti mai tanar cu cativa ani. Fata Dvs. va fi neteda si limpezita, hranita si hidratata. Tenul arata reintinerit, radiant si proaspat.

Tratament corector anti-pete pigmentare

Uniformizează tenul

Încetinește sinteza de melanină

Frânează fenomenul de pigmentare al pielii

Atenuează progresiv petele pigmentare

Tenul este uniform, luminos și transparent

Estetică facială

Focus: riduri profunde, piele imbatranita, acnee, pete pigmentare, cearcane, elasticitate si volum piele. Pentru fiecare tratament cu oxigen este necesar un numar de 6 sedinte pentru rezultate spectaculoase

Intraceuticals

Intraceuticals este un tratament cu oxigen hiperbaric si trateaza o gama larga de probleme ale tenului

Cum funcționează?

Cu ajutorul aparatului Intraceuticals este produs oxigen hiperbaric care introduce in straturile profunde ale pielii ingredienti activi: acid hialuronic, vitamine (A, C, E), antioxidanti (aloe vera si ceai verde)

Oxigen facial

Odata introduse in derm cu ajutorul aparatului Intraceuticals, aceste substante actioneaza din interior catre exterior si trateaza problemele tintite

Beneficiile tratamentului:

Hidratarea profundă a pielii contribuie la conferirea fermității și volumului, având totodată efecte de detoxifiere și revitalizare.

Acest proces ajută la calmarea pielii uscate și sensibile, reducând semnele îmbătrânirii premature și diminuând ridurile fine.

Acidul hialuronic este un ingredient ce se găsește în mod natural în ten.

Versiunea ușoară a acidului hialuronic din serul de întinerire Intraceuticals este absorbită repede de către ten pentru o dispersie maximă a nutrienților.

Urmează aplicarea unui gel de hidratare și întinerire cu acid hialuronic multicategorie, ce oferă un rezervor de nutrienți pentru nivelurile mai profunde ale tenului.

Tratamentul Intraceuticals se finalizează cu crema liant pentru umidificare și întinerire ce conține acid hialuronic multicategorie.

Aceasta menține tenul hidratat și crește elasticitatea, pentru un efect de piele întinerită.

Rezultatul final în hidratarea intensă este acum atins și îl putem denumi depunere hialuronică.

Tratamentul include următoarele etape:

Infuzia Intraceuticals

Utilizarea oxigenului hiperbaric pentru a infiltra în derm o moleculă de acid hialuronic provenită din cremele Intraceuticals, aceasta având rolul de a reține apa.

Gelul hidratant Intraceuticals

Combinând acid hialuronic, acid salicilic și vitamina C stabilizată, gelul cu textură ușoară ajunge în straturile superioare ale dermului, oferind o hidratare intensă.

Crema hidratantă Intraceuticals

Ultimul pas constă în aplicarea unei creme hidratante ce conține acid hialuronic, germeni de grâu, ulei de jojoba și macadamia, ce asigură hidratarea epidermei și funcționează ca un rezervor de apă pentru acidul hialuronic introdus anterior în piele.

Gama de boostere Intraceuticals

Gama de boostere din tratamentul Intraceuticals a fost dezvoltată pentru a aborda specific fiecare problemă a pielii, amplificând efectele tratamentului efectuat în clinică

Intraceuticals Rejuvenate

Este tratamentul principal care oferă rezultate imediate, intensificând hidratarea și volumul pielii, și atenuează rapid liniile fine și ridurile. Este ideal pentru pielea sensibilă și oferă rezultate vizibile încă de la prima utilizare.

Intraceuticals Clarity

Este destinat tenului gras și acneic, calmând textura pielii și micșorând porii dilatați. Gama Clarity include un complex de ingrediente active ce restabilește echilibrul natural al pielii și calmează iritațiile fără a deshidrata, reducând acneea și eliminând bacteriile care pot agrava porii, în timp ce menține echilibrul necesar pentru a preveni noi erupții.

Booster Vitamina A

Reduce porii dilatați, tratează efectele arsurilor solare și uniformizează textura pielii.

Booster Vitamina C+3

Protejează pielea folosind trei forme diferite de vitamina C, oferind fotoprotecție și tratând hiperpigmentația.

Booster Antioxidanți

Revitalizează pielea prin utilizarea unor antioxidanți puternici naturali, inclusiv extracte din kakadu plum, o plantă originară din Australia. Acesta reduce cearcănele și combate efectele radicalilor liberi.

Booster Colagen

Furnizează un mix puternic de peptide de colagen pentru a rejuvena și restabili volumul și fermitatea pielii.

Ofertă specială noilor noștri clienți

Rezultate vizibile după 3 ședințe!

Endermologia® folosită de LPG® Cellu M6 Alliance este singura tehnică de stimulare a pielii 100% naturală, non invazivă și non agresivă.

Nu mai sta pe gânduri...

Fă o programare

Folosește formularul de contact, programează-te pe WhatsApp sau apelează-ne la unul din numerele noastre de telefon pentru a rezerva un loc în salonul nostru.

Locația noastră

Adresă: Str. Teleorman nr. 16A, Cluj-Napoca, România

Orar

L-V: 08:00-20:00
S: 09:00-15:00
D: Închis

Contact

Telefon:
0745 893 098
0745 987 039

Scroll to Top